Haber

İMEAK ve GEMİSANDER tedarik ettikleri malzemeleri bölgeye gönderdi

İZMİR (İGFA) – Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve toplam 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle tüm Türkiye derin üzüntü içinde yaşarken, Aliağa Belediyesi, Aliağa Kaymakamlığı ve AFAD’ın deprem nedeniyle depremin ardından deprem meydana geldi. 5 TIR acil durum malzemesi deprem bölgesine. Ardından STK ve Odaların yardım çalışmaları devam ediyor.

GEMİSANDER, Aliağa esnafından yüzlerce bot, mont, eldiven, termal içlik vb. tedarik ediyor. Acil yardım malzemelerini deprem bölgesine gönderdi.

Aliağa Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği (GEMİSANDER) Başkanı Kamil Önal, depremin yaralarının bir an önce sarılması için devletimizin ve milletimizin çabalarına destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, kurumlara ve Aliağa Esnafımıza teşekkür ederek, “Çok zor günlerden geçiyoruz. Deprem felaketi yüreğimizi dağladı. Kurumlarımıza ve Aliağa Esnafımıza teşekkür ediyorum. Bu acıları hep birlikte aşacağız” dedi. . Milletimizin başı sağolsun.”

haber-gevas.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu